søndag 14. februar 2010

Hunder for Haiti

I dag gikk "Hunder for Haiti" av stabelen på Sør-Rogaland brukshundsklubbs treningsområde på Åsen.  Aktivitetsdagen bestod av agility, lydighet, spor og freestyleoppvisning, samt matchshow.  I tillegg var det andre aktiviteter som ponnyridning, hoppeslott, fiskedam, "spør veterinæren", loddtrekning og en egen klappebu hvor de som ville kunne komme å kose med hundene.  


På tross av en våkennatt grunnet sykdom klarte jeg og Pippi å komme oss til arrangementet, hvor vi fikk stukket innom veterinæren på stedet som bekreftet at hun har fått "Cherry eye", noe som må opereres.  Så i morgen skal jeg bestille time og krysser fingrene på at det går bra.  Jeg og Pippi fikk også trent på at hun skal forholde seg rolig blant mange mennesker (hun har en tendens til å bli veldig giret og skal ha alles oppmerksomhet), samt at hun fikk truffet mange mennesker som hun fikk kose med og vise triksene hennes til.  

Arrangementet trakk mye folk, over 500 mennesker, og til sammen med inngangspenger, loddsalg og sponsorpenger klarte Hunder for Haiti å samle inn 84 000 kr som går direkte til Fellesorganisasjonen for Haiti! Kjempebra!


Hoppeslottet og fiskedammen var populært blant de små


 Fra lydighetsoppvisningen
 Freestyle
 
 Match showet
 En av hundene bukker til publikum

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar