fredag 18. mars 2011

Barnehagebesøk

Kombinasjonen barn og hund kan være veldig kjekk og givende for begge parter, men for at både barn og hund skal ha best utbytte av å omgås bør begge lære om hverandre.  Barn har ofte brå,voldsomme bevegelser kombinert med å lage mye lyd, noe som kan virke skremmende for hunder.  Samtidig kan mange hunder være voldsomme når de er opprømt, og de kan også lage mye lyd i form av bjeffing som kan være skremmende for barn. Det er derfor viktig at hunder vennes til barn og deres væremåte, og at barn lærer hvordan man skal oppføre seg rundt hunder. Dette er noe som barn gjerne kan lære fra ung alder, og gjerne gjennom en arena som barnehagen.


Barna fikk kjenne at hundepelsen var myk å ta på


"Se hvor stor jeg er!" 
Både barna og Pippi kunne vise hvor store de er

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en agressiv border C. blandingshund kalt Pluto. han går etter barn dersom de kommer for nær. Har d noen erfaring med slike tilfeller?
  e-post: miriam.goldy@hotmail.com

  Et rop om hjelp fra en ustabil hund på Karmøy!!!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg har noe erfaring med problematferd, men jeg vil anbefale deg å ta kontakt med Arne Arrestad eller Siri Linnerud ved Siddis hundeskole, de er veldig dyktige og har lang erfaring med problematferd. :)
  Her kan du lese mer om hvordan de jobber og finne kontaktinformasjon: http://www.siddishundeskole.com/?page_id=15
  Lykke til!

  SvarSlett