søndag 8. mai 2011

Instruktørkurs 7. helg

Da var siste helg før eksamen overstått.  Temaet for helgen var aktivisering, "ligg", triks og problemer i kurssammenheng.  Vi startet lørdagen brått og brutalt for trøtte hoder med å få utdelt ett emne som vi skulle holde ett lite foredrag om, for så å bli grillet av Arne og Siri med spørsmål man kan få fra deltakerne.  Deretter skulle vi vise våre fem triks som vi hadde i lekse, jeg og Pippi demonstrerte "hopp mellom bena", "slalåm", "lukking av skuffer", "piruett" og "danse" med bena.  Etter lunsj fortsatte grillingen og utspørringen, og dagen ble avsluttet med aktiviseringsøvelser som sittechampionat, og stafetter.  
Søndagen gikk til teori om aktivisering og demonstrasjon og undervisning av "ligg", samt triksene vi fremviste på lørdagen.  Jeg underviste i "hopp gjennom bena", og "slalåm mellom bena", mens de andre underviste i "snurr rundt", "åttetall mellom bena", "spill død", "bukke", "kyss" (ansiktstarget), og "kjøre traktor".

Arja lukker skuffer

Ziri roterer rundt på klossen

Arja sitter "bamse"Arja kjører traktor

På en av stafettene skulle både fører og hund sitte ved den ene kjeglen, ligge ved den andre og stå på fire ben på den tredje.  Siri og Pippi er ved "ligge- kjeglen".

Jon og Arja er ved "stå- kjeglen"

På den andre stafetten skulle hundene sitte, ligge og stå ved kjeglene mens vi sprang fra dem.


Vi hadde også innkallingskonkurranse, jeg og Pippi lå ikke så godt an ettersom de andre hundene er raskere enn Pippi, men Arja hjalp oss å vinne ved å springe å herje med Ziri.

En sliten Arja etter stafettene

Søndagen begynte med demonstrasjon og undervisning i "ligg".

Bente viser "bukk".

Jon viser "kyss".

Pippi kan også kjøre traktor!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar