søndag 9. juni 2013

Terapikatt

I fjor utvidet vi vårt tilbud, og vi fikk ett nytt firbent tilskudd til bedriften. Vi er stolt av å presentere Firbent Terapi's terapikatt; Gizmo.  


Gizmo antas å være rundt 10 år gammel, og er en veldig spesiell omplasseringskatt med en unik historie. Hun kom til sitt nåværende hjem i 2003 etter å ha bodd i ett hjem hvor hun ikke hadde det så bra. Hun var avmagret, hadde lite pels, og nesen hennes var så trang at hun ikke kunne puste gjennom den.  Oppdrettet hun kom fra ble stengt ned da Gizmo var den eneste i kullet som overlevde.  Heldigvis ble det en lykkelig slutt for Gizmo, og hun lever nå livets glade dager i sitt "nye" hjem. 


På tross av en lite hyggelig fortid er hun en utrolig stødig liten dame. Hun har blant annet vært med på hundekurs hvor hun har vært rundt bjeffende og utagerende hunder uten å bry seg det minste. Hun egner seg veldig godt til terapiarbeid ettersom hun er svært rolig, kjærlig, takler uvante situasjoner og uforsiktig håndtering. 

Gizmo på hundekurs (i bakgrunnen)

Fra arrangementet Miljøsøndag i Stavanger sentrum, hvor Gizmo nøt kos og klapp av mange mennesker, og var spesielt populær blant barna

Gizmo er blant annet en del av vårt tilbud til barn og voksne som er redd for hunder og katter. Hun er vant til å ha på seg sele og til å gå i line, noe som brukes for å gi personen som er redd en ekstra forsikring om at katten ikke kan bevege lengre enn linen tillater. Vårt tilbud innebærer en gradvis tilnærming til dyret man er redd for, og det er derfor viktig at dyret som brukes forholder seg rolig, er lett å jobbe med og er forutsigbar. Som alle våre terapidyr er hun helsesjekket og har alle vaksiner. 

Gizmo er glad så lenge hun kan få litt kos, da maler hun fornøyd!

Vi er veldig takknemlig for at vi får låne denne søte frøkna og ser frem til å jobbe videre med henne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar