torsdag 5. desember 2013

Besøkshunden Tamara

I dette innlegget kan du bli kjent med besøkshunden Tamara som gikk besøkshundkurset hos oss i vår. Teksten er skrevet av Tamaras eier og besøkshundfører Ove Obrestad som sammen med Tamara arbeider som besøkshundekvipasje for Hå frivillighetssentral

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/1004415_10151666775830932_911652572_n.jpg
Navn: Tamara (Born at sea)
Alder: 7,5 år
Rase: Berner Sennenhund
Fører: Ove Obrestad


Tamara er en av familiens to Berner Sennenhunder, hun elsker kos og oppmerksomhet, noe som trigget interessen min til å finne ut av muligheten for å glede eldre og trengende med henne. Jeg er selv ikke i verken helsesektor eller noe sånt, men jeg så at dette måtte være noe for oss da Hå Frivilligsental skulle  ha frivillige. Nølte ikke og ble heldigvis en av de utvalgte. Vi koste oss på kurs, lærte mye nytt. Og i dag gleder vi oss stort når vi skal rundt på institusjoner i Hå Kommune. 

Hva mer givende er gledeshyl og at noen spretter opp av stolen når de ser oss kommer inn døren. Nylig fikk vi også bevist at det er ikke bare små hunder som kan være i fanget, Tamara var halvveis i fanget til sin favoritt og ble sunget vuggesanger til og holdt rundt. Du ser lang vei at både hund og bruker liker oppmerksomheten, noe som da gjør at jeg er bare enda mer sikker på at dette var det rette for oss ;-) 
Oppfordringen er: Ta kurset og kom deg ut på besøk, dette er kjempekjekt og givende.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar